Translate

lauantai 9. helmikuuta 2013

Syöttikalojen perässä 9.2.

Tänä iltana se tapahtuu. Painellaan ensimmäistä kertaa oikeasti madepilkille. Mennään mestaan jossa tiedetysti löytyy madetta. Joskus ollaan tsoukilla uitettu seukkasaares ryöstäjii, mut tää on eri juttu. Nyt mennään hakee pointsit himaan. Fongoja ei oo tipahdellu moneen viikkoon ja tarve on huimaava. Tossa hetki sit (4 tuntii sit) hilpastiin kohti seukkasaaren kuoreapajia madesyöttien toivossa. Jokuhan vois sanoa et ei ne kutevat mateet mitään syöteistä valitä, mut meillä onkin fongareiden otteet. Madepilkki alotetaan reilusti valosalla ja säkkiin kelepaa vaik kui pienet sisiliskot. Aateltiin että kuoresyötti vois olla kaikista toimivin.
Ilme kertoo kaiken:

"ONKS PAKKO JOS EI TAHO?"

Ja höpön löpön emäntä nauttii täysin siemauksin...
Kuoremestat oli hyvin tiedos, mut tänään norssi ei ollut aamulla syöntituulella. Kovin hiljasta oli, lukuunottamatta Paulan hetikättelyssä nostamaa kiiskeä.
Aateltiin sit puolentunnin tyhjän nyhjäämisen jälkeen painella läheisen saaren("pieni porsas") lähettyville. Koordinaattien muutos toi toivottavan muutoksen tyhjänpyyntiin. Nyt alkoi nousemaan tasaseen tahtiin ahventa ja kiiskee.Harmi ettei kuoreparvit löytyny, koska kuorepinna puuttuu vielä Paulalta. Oishan se lämmittänyt vielä enemmän mieltä jos ois saanu parasta mahdollista syöttikalaa matkaan illalle. Kuorehan tunnetusti omaa voimakkaan kurkuntuoksun ja sekös jos mikä luo uskoa omiin tekemisiin. Harat jäi kaupanhyllyl ja matkaan lähtee 2 raskasta, valkoista, metallimöykku-ryöstäjää ja eilen motonetista haettu kevyempi kenkälusikkamalli.  
Tavoitteena on saada molemmil elämän ekat pilkkimateet. Kello on nyt 12:18 ja puolentoist tunnin pääst suunnataan kohti auramattomia kärrypolkuja ja hikisiä patikointiretkiä. Asiaa juhlistaa kohta Etelä-rannikolle saapuva lumimyräkkä. Toivotaan et jään päällä ei ole mahottomasti vettä, et pääsis jotenkuten nauttii jäillä liikkumisesta. Ärreen Kirreitä siimoja lukijoille. Kohta palataan astialle takit tyhjänä ja säkit mateita pursuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti