Translate

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikonlopun fongoja 27,28.4.

Paineltiin lauantai-iltana pimeyden laskeuduttua lirkkimestoille. Weksulta oltiin kuultu varoituksen sanat että Hoonot Tuulet, ja huonothan ne tuulet olivat. Joku 4-5m/s puhals tuuli vastapalloon ja kuljetti sameaa vettä mestoille. Vesi oli myös pienehkössä laskusuunnassa ja roskaa riitti. No mut kun mestoil asti oltiin niin kiukul yrittää. Paula nykäskin uuden lajin kätösiinsä, mut mä hidastelulla pilasin fongon kun ekan kuvan räpsähtäessä 3-piikki sätkäs ittensä jonkkaan.


Käsittämättömän tiheä sumu vyöryi mestoille ja otsalampunvalossa ei näkynyt kuin valkoista höyryä. Laineet liplatti ja vesi roiskui kivistä. Ei meinannut tulla mistään midistä. Oltiin jo luovuttamaisillaan, mutta anoin vielä pienen lisähetken, että viel minuutti tosta kohtaa. No sieltähän yks simppu sit nousi. Eli lajipiste 13. vuodelle 2013. Sunnuntai vedettiin salaista Kalamaraton-Hys-Hys_Treeniä ja treenit päätettiin Vanhankaupungin suvanolle. Loisto keli olikin täyttänyt rannat kalastajista.


Blogin kirjoittaminen hankaloituu satatäböllä Kalamaratonin lähestyessä. Todellakin haluais kunnian kaikista miljoonista treenitunneista. Mutta ainoo palkinto reeneistä tulee itse kisassa. Jos menee kisat perseelleen niin se on tuhansien tuntien duunin menemistä hukkaan. No onneksi kalassa aika ei mene ikinä hukkaan. Aina oppii jotakin uutta. Vaikka että mitä tästä paikasta ei tule.

Soronoo ja lippu korkealla kohti Kauden Kohokohtaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti