Translate

lauantai 19. tammikuuta 2013

Kaveria lainaten: " Ehkä sekopäisin Särjenhakureissu"

19.1. Pahimmat pelot kävivät toteen ja heräsimme lauantai-aamuun 25 asteen pakkasessa. Vantaalle näytti 29 pakkasta ja tais tonne Porvoon suunnille näyttää kans lähemmäs 30. Noh venailtiin sit muutama tunti ja pistettii lämppärit huutaa autoon pariks tunniks. Joskus klo:11 mais päästiin matkaan kohti Porgååta. Matkalla mittari näytti -26 ja Porvoon mäkkärin parkis -24. Great! No kohteena oli kuitenkin Emäsalon särjet. Emiksen parkis ei ollutkaan enää ku -23.Tos piti alkuu postailla. Taustalla entiset työnantajat Kilpilahdessa. Ja eiku mestoil.

Tonne kaislojen viereen paineltiin ekaks. Siks kun sielt sitä särkee nous viime vuon.Siel mittää särkettä ollu. Silppuahvenaa prkl.
Noh eiku laitettii Emäntä edelle ottaa särkivainu. No eipä tarvinnu emännän ku laskee pilkki alas ja nostaa ylös ni siinä oli särki prkl :) Okei sanoin et toi vapa mulle heti ja mä tuun repii särkeni samasta avannosta.
Noh siinä sitten tahkosin itteksee tunnin verra tyhjää. Puolet ajasta kahel vaval. Naisväki oli huurruttanu persuuksensa ja tyypit häippäs hyvis ajoin autolle.
Mulla pääs usko ja toivo loppuu särkifongosta. Puhelin ringas et nyt häivytään. No mä sanoin et ei ku viel viis minuuttii. 5 minuuttii kulu ja olin juuri lopettamaisil ni sit nypytti pikkase. Armoton vastaisku ja tuntu erilaiselt ku silppuabbo. Särki näyttäytyi reijäst ja meikäpoika pisti pileet pystyy. Hypin tasajalkaa ja huidon käsillä ilimaan. Oli siin taas varmaan kanssa pilkkijöil ihmettelemist.Eli siis mitä häh täh. Ajeltiin siis toistasataa kilsaa hakee särkifongo parinkympin pakkases. Aziaa!!


FONGO numero 5 , Särki

2 kommenttia:

  1. Nyt ollaan lajikalastuksen kovassa ytimessä: isot miehet (ja naiset) menevät ihan pähkinöiksi ns. roskakaloista. Tätähän se parhaimmillaan on. Kaksi peukkua pystyyn! -JG

    VastaaPoista
  2. JG: Pistäppäs parit fotot blogiis ni saat tästä lukijan. Teksti oli oikein sujuvaa ja kerta lukasulla tuli luettua koko blogi. Kireitä vuodelle 2013!

    VastaaPoista