Translate

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

27.1. Salon merialue, Teijo

Easy like sunday morning... Ei kerenny känny herättään 07:30 kun Salon kaupungin aurauskalusto piti huolen että Cumuluksen asiakkaat eivät nuku aamiaisen ohi. Aurausrumba oli hotlan edes pahimmillaan kuuden jälkeen. No kerkes kehittää sopivan aamiasnälän enneku ovet avautu. Lihapullat ja munakokkelit tekivät kauppansa ja päästiin aikataulun mukaan matkalle kohti Teijon pilkkiparatiisia. Kurvattiin ennen ysii jonnei Teijon Telakan seutuvil. Kamat kantoon ja jäille. Kalantuloa ei voi estää. Ny mennään merelle :)Tosta jostai aloteltiin. Päätettii et eka otetaan perus-särkikalaa tapsipilkeil. Ei tullu 15 minuuttiin midist ja ekan kerran vattan pohjas kirpas et ei kai taas. No luotto Mereen oli kuitenkin kova. Tsiigailtiin siin sit et missähän päi vois olla jotai meri merkkei. Kylhän niitäkin siel tääl näkyi.
 Vesihän oli ihan shaiban ruskeeta ja käytettii ärsyvärei ja ripeähköä uittoa. Tuplamäärät toukkia toimi hajusteena. Tunteja taas kulu ja roplasin kaikki reijät eka tapsil, sit tasuril perrää. Ei nypyi ei nypyi....Tässä kohtaa oltii jo aikas kypsii. Tuuli oli kohtuu kovaa ja alko kyrsii. Röökii kulu taas ketjus et maltto ees sen 6 minuuttii yhel reijäl. Kaisloje vieree vedettiin taas reikärivii rauhottuu haukien varalta.


Ei fukki MP:tä koko viikonloppu. Loppuvaihees läpändeerus alko olee kohtuu mielenvikast. Ois pitäny tajuu et jarrupala-episodi yritti kertoo et älkää ny urpot Teijoon ainakaan lähtekö. Meri tyhjänä kaloista? No katotaa mitä mielenvikast reissuu ensviikonlopuks kehitellään. Aika paha täst on shcaibasemmaks enää vetää. Kevättä kohden sanoo Tarantellat! Soronoo ja kirreitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti