Translate

lauantai 11. tammikuuta 2014

2014 käyntiin

Mitäs sitä keksisi tälle vuodelle? Takana kolmen vuoden fongausurakka tuloksilla 39, 39 ja 41. Tavoitteet on saavutettu ja olemme luvanneet itsellemme välivuoden pakko-fongaamisista. Mutta kun ei osaa olla fongaamatta. Fongaus matkaa mukana ulkoillessa. Kiva lähteä ulkoilemaan luontoon kun on selvät reitit, kuviot, päämäärät. Helpompi siis nousta sohvan pohjalta ylös.

Viime viikonloppuna saimme hinattua ahterimme ylös sohvalta ja suuntasimme Jokimateen kuvat silmissä lähijoelle. Syötit haettiin kalatiskiltä ja siinäkö syy madettomuuteen? Ei irronnut siis madetta heti kättelyssä. Ehdittiinhän me kävästä myös Vanhankaupunginlahdella jigittelemässä haukeakin, mutta ei irronnut sitäkään.

Tälle viikonlopulle oli siis jo vaikka mitä apinoita selkämykset täynnä. PAKKOhan se nyt jotain fongoja on saada listalle PRKL :) Hienosti siis alkoi tämä Pakkofongoton vuosi :)

Eiku kamat kasaan ja kohti keskustan kampelavesiä. Välineiksi pilkit ja pohjaonget. Ja alkoihan sitä tulostakin syntymään. Ennenkuin olin saanut edes pohjaonkea kasaan niin Paula roikotti jo Kuorefongoa pilkissään. Aika epeli.Virittelin vehkeet kuntoon ja pääsin itsekkin pilkkimään. Paula nyki jo ahventa ylös tässä vaiheessa.


Aloin puristaa vapaa ja ei nypyn nypyy pilkissä. No mutta 3-piikit uivat pinnassa aivan rannassa. Virittelin pienemmän koukun ja BOOM! 2014 fongaus-lista oli avattu.


Keli oli mainio. Tyyntä ja hissukseen leijaili pakkaslunta. Kalat eivät kuitenkaan olleet syönnillään. Kun päätettiin lähteä niin löytyihän sieltä pohjaongesta sitten se ihana Kiiski vuoden toiseksi fongoksi. Kiva oli kävästä Pakkofongailemassa vastoin suunnitelmia. Ei kaduta yhtään.


 Viikoksi on luvattu pakkasta ja kohta päästään vähintäänkin luukin lammikoille pilkille. Kohti kevätpilkkejä ja Hiihtolomareissuja. Jossain kaukaisuudessa Kalamaraton 2014 tuikkii tähtiloisteena taivaanrannassa.

Lisää Fongoja ja raitista ulkoilmaa lukijoille kans. Son moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti