Translate

maanantai 20. tammikuuta 2014

Synttäbileet Airistolla

Mitäs sitä muuta vois synttälahjaksi toivoa kuin viikonloppu Airistolla.  Jäätilanteesta ei ollut harmainta aavistusta ja matkaan lähti kairakin. Kun perjantaina saavuttiin auringon laskiessa mestoille, niin kaira kädessä käytiin rantsussa totee, et ei paljon olkapäät rasitu kairaillessa tänä viikonloppuna.

Perjantai ilta omistettiin saunomiselle. Arkiaherruksen murjomat kropat hoivattiin isku kuntoon lauantai aamuksi. Polte oli näköjään kova kun piti 06:00 pompata pystyyn ja alkaa virittelee tapsipilkkejä ja sivutapseja.


Viikon kestäneet yöpakkaset olivat kuitenkin luoneet heikon jääkannen laiturille asti.


Päällimmäisenä ajatuksena oli ottaa pinnat ahvenesta, härkäsimpusta ja kivinilkasta. Päätettiin ottaa heti kättelyssä 2 tunnin pilkkifongauskisa Paulan kanssa. Molemmat revittiin aika pikaseen silakkafongot, mikä hiukan tuli yllätyksenä. Hieno aloitus kuitenkin.Ei mitään kääpiö-silakoita.

Kisa jatkui ja seuraavaksi mulla tarttui tapsipilkkiin härkis.


Härkiksiä tuli koko reissulla kymmenkunta ja kokoluokka oli harvinaisen kääpiöitynyttä.


Härkisten jälkeen Paula siirtyi johtoon Ahvenella. Kuittasin kuitenkin tilanteen kohtuu kokosella Kuoreella.Kisa päättyi 3-3.


Kisan jälkeen saunottiin ja lähettiin vetää synttäpitzaa Paraisille. Masut täys kurvattiin takas Airistolle ja eiku takas laitureille. Törmättiin muuten fongareihinkin laituril. Ensimmäistä kertaa nähtiin livenä Iso-O ja pikku-O. Heillä oli armoton simputus meneillään ja elämänpisteitä ropisi. Nice!!

Paula nyki ylös kans kuoreen.


Ja meikä poika sai vihdoinkin sen vuoden ekan ahvenen. Jopas kestikin.


Kolmipiikkejä oli yllättävän vähän. Sain kuitenkin yhden ylös asti.


Suurin ihmetys oli puuttuvat kivinilkat. Olikohan niillä kutupuuhat käynnissä vai mikä oli vikana. Kiva oli pilkkiä taydellisessä kelissä , -10-12C pakkasta , tyyni, aurinkoinen keli. Elämän mahtavuuksia :)Paulalle uusina fongoina Härkis ja Silakka. Mulle uusina fongoina Silakka Härkis Kuore ja Abbo. Kivasti on luvattu pakkaskeljä eteläänkin. Eiköhän sitä päästä jo ens viikonloppuna kairailee.  Ja eikun kohti uusia reissuja. Soronoo!! Son moroo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti