Translate

torstai 28. huhtikuuta 2011

Ympyrä sulkeutuu

Kun keväällä 2009 aloin tutkimaan, mitä tarkoittaa kalamaraton, huomasin klikkailevan itseäni yhä useammin siloneulojen sivuille. 2009 keväällä oli tilanteessa jossa virvelöinti oli jäämässä taka-alalle ja olin varma että perhokalastus on selvä jatkumo kalastus harrastukselleni. Pikku hiljaa selailtua tulevaa raamattuani, ymmärsin että kehittyäkseen, ei ole pakko luopua mistään. Silojen-blogi potki tämän eksyneen lampaan uusille urille. Nyt 2 vuotta lajikalastusta harrastaneena en voi muuta kuin kiittää tätä Luoteis-Helsinkiläistä triioa, siis tämä duuokin on Luoteis-Helsingistä. Miten kuvailisin,: "käsittämättömän koukuttavaa tekstiä" kuvaa ehkä parhaiten tätä , kun odottaa hetkeä kun siloneula on päivittänyt blogiaan. Kalamaraton, siloneulat , skes, maratonkisaajat, fongaussivuston lukijat, ac delirium.... olette synnyttäneet parissa vuodessa karun ja kulmikkaan lajikalastusjoukkueen Heittokala Tarantellan. Nyt ymmärrän miksi olisi koulussa pitänyt opetella kirjoittamaan. 34 vuotiaana lukion käyneenä olen vasta lukenut 3 kirjaa : pikku prinssi, jumala armahtaa  minä en (tony halme), mostarintien liftarit. Miksi tämä vuodatus, no siksi kun hetki sitten katsoin että on tullut blogille uusi lukija, jos tunnistin oikein, siloneulan Mitri. Ympyrä sulkeutuu.

2 kommenttia:

 1. Heh,

  Hauska kuulla, että joku jaksaa lukea, saati sitten saa jotain oppia tahi innostusta epämääräisistä kalareissujorinoistamme.

  Ja mitä pisteisiin, pilkkuihin ja lauserakenteeseen tulee - ei kalastus ole kielioppia. HK-Tarantellaa tulee klikattua nykyään melko usein raporttien toivossa

  -teemu

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista. Aloittelevalle blogaajalle erittäin tärkeää kuulla. Aluksi tuli shokkina miten teksti muuttaa muotoaan kun sen julkaisee. Jos sais käsityksen mille kohderyhmälle kirjoittaa, niin tämä touhu helpottuu. Nyt todellakin toivon että tulevaksi yöksi suunniteltu, elämäni ensimmäinen kampelankalastus reissu toteutuu, ja saan raportoida mahdollisimman pian.

  Ja kiteytetään vielä. Tuntuu kuin jossain vaiheessa oisin hukannut vuosia kalastuksen parista, mutta teidän raportteja lukiessani voin elää ne jälkeen päin. Erityis kiitos!

  VastaaPoista