Translate

torstai 11. elokuuta 2011

Rekoordien jälkeen

Mitäs kaikkee sitä onkaan puuhailtu? No ton viime tekstin jälkeen lähettiin samana yönä hakee hietatokkoo. Luulin jo löytäneeni semmoisia kunnes RKTL antoi tuomion että mustatokkoja ovat.
Suomenlinnaan lähdettiin kiukulla hakee säynettä, mut kiukku laantui ja oli todella rentouttavaa fiilistellä hienois maisemis ja mahtavas kelis. Hymy oli taas pitkästä aikaa naamalla vaik ei säynettä tyrskyisistä salmista löytynytkään.


Välil kerettiin hakee fongoja myös naisväelle. Rouval Allikkosalakka ja Gepardille elämän eka Hopearuutana.Kesän vimonen reissu suunnataan luoteis-pirkanmaalle jossa mökkeillään kyrösjärvellä ja kalastellaan lähi koskilla. Tavoitteena on löytää kauan kaivattu säyne. Kyrösjärvestä myös ankerias, made, sulkava ja kuhaennätys. 36. lajia kasassa ja puuttuvat 4 pitäs repiä kiukulla. En tiedä jaksaisko tällästä rumbaa toista vuotta peräkkäin. Jos nyt sais säyneen ja sit yks kivennuoliaispaikka natsais niin eiköhän se ankerias ja made kaiveta jostain. Hietatokot kuulemma siirtyneet syvemmälle ja pitäs melkeen sukeltamalla mennä onkimaan niitä. Joitain öitä voi uhrata tietyst kampelalle kun tos kotivesillä liikkuvat. Mitäköhän ne kyrösjärven muikut muuten syä. Kelpaiskohan perholitka tai joku minikoukku litka? Ja eiku kamoja pakkaamaan. Soronoo ja Matti kukkaroon laita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti