Translate

maanantai 9. toukokuuta 2011

Stressi iskee

Kelit alkaa olee kohillaan ja kalassa pitäs olla. Iltavuoro 14-22 pistää ukkelin vielä kukkumaan puoliltaöin ja aamulla on kuuppa jumissa. Asiaa ei auta viimeöinen täyspitkä kalamaratonpainajainen, jossa yö hukattiin mutuparven perässä ja auringon noustessa lajeja oli kasassa 9.

Blogia pitäs päivittää ja fillarin pitäs jo kulkee kohti vantaanjokea. Matojen pitäs lillua vesistöissä maksimaalinen aika, jotta saisi edes pienen käsityksen, missä mikäkin laji luuraa. Fongatakko vaiko treenatakko kalamaratooniin. Miksi fillarin etukumi oli tyhjentynyt? Pysyykö ilma ees hetken jos pumppailee. Jäänkö raahaamaan fillaria kalakamojen kera. Myöhästynkö töistä?

Asiaa ei myöskään auta että kalakamat lojuu missä sattuu ja puolet auton takakontissa jossain 6km päässä. Paljonko evästä tarvii jos 4 tuntia kalassa ja 8 duunissa putkeen. Ja vaikka mitä muuta pyörii mielessä. Noin 11 päivää kalamaratooniin ja tää lupaa hyvää. Kuukaus sit oli selvää että tavoite on 20 lajia. Nyt pyörii enää mielessä mikä on vähimmäismäärä mikä on hinnalla millä hyvänsä otettava että kehtaa itseään lajikalastajaksi kutsua. Ei tää kyl himas stressaamal etene.

2 kommenttia:

  1. Unissa ja mielissä Kalamaraton on kokoajan. Kalavehkeet odottaa laukussa partsilla ja vavat laukussa saunassa.

    Kohta alkaa armoton vehkeiden kuntoon laitto ja itsensä spyykkaus. Mieli on rauhoitettu viimeisten viikkojen ajan ja rauhallisuus jatkuu toivottavasti kohti suurinta kliimaksia.

    VastaaPoista
  2. Itelläkin jää taas treenit hävyttömän vähäisiksi, mutta kisa se on hauska kuitenkin on sitä treenannut tai ei. Kova on kyllä kuumotus ja vavanvarteen mieli tekisi, mutta kun on kaikenmoista muutakin sälää tällä hetkellä. Ja mitä lajikalastukseen tulee niin sähän fongaat koko maratonin, joten eiköhän siinä tuu parille viikolle ihan kivasti uusia lajeja. No ei auta kuin harjoitella kuvitelmissa ja viilata reittiä kohdalleen. Kireitä vielä viimehetken treeneihin.

    VastaaPoista