Translate

torstai 20. helmikuuta 2014

Suurkalakilpailut 2013 ja Hiihtolomien virityksiä.

Erä-lehden Helmikuun numeroa oli odoteltu kuin kuuta nousevaa. Syynä tähän oli Suomen Suurin Kala- kilpailu 2013 tulosten julkistaminen. Kisaan olin ilmoittanut 5,3cm viisipiikin ja odotukset olivat korkealla, että nyt pärjätään vertailussa.
Ennenkuin kerkesin lehteä lukea, niin kaveri viestitteli jo onnittelut kolmannesta sijasta kokonaiskilpailussa.


2013 Erälehden kisassa oli 14 kategoriaa. Uutena kategoriana oli myös Mittanauhasarja, jonka kärkisija heltisi tällä kertaa. Tuttuja on nimet Mittanauhasarjan kärkikolmikossa.Mittanauhasarjan ykkössijasta irtoaa palkinnoksi Paukkuliivit. Loistavaa! Mutta vieläkin enemmän lämmittää arvostetussa Erä-lehdessä saatu palstatila.Samainen 5-piikki on myös ilmoitettu Urheilukalastus-kilpailuun. Tulokset selviävät ehkä joskus maaliskuussa. Kaikin puolin hyvä fiilis hiihtolomailla. Ja asiaan.


Pilkillä Espoolaisella järvellä

Ajateltiin kävästä eräällä järvellä ensimmäistä kertaa pilkillä. Ei ollut paljon odotuksia ja ajateltiin suoriutua parissa tunnissa. Ihmetys oli suuri kun ensimmäistä sinttiä hinasin ylös avannosta. Mietin että mikä ihmeen Ahven-Kuore-hybridi tää on?


No elämäni toinen pilkkikuhahan se siellä. Fongo numero 7. vuodelle 2014. Paulan kans oltiin hetki tasoissa kunnes....

Pakkohan Paulan oli nykästä kunnon Lahna ylös. Mä en pilkillä ole koskaan lahnaa saanutkaan.


Paulan Fongo numero 8. Aika epeli.

Päätettiin reissun jälkeen että tämä mesta ansaitsee vielä uuden käväsyn.

Seuraavana päivänä suunnattiinkin jo Espoonlahdelle Pasuri-paratiisiin.


Pasurit kiersivät kaukaa mun pilkkini, mut eiköhän Paula repiny 2 Pasurii ja yhden Lahnan ylös. Ei jumansviidu mikä tyyppi. Onneksi sain edes hikisen särjen lievittämään ääretöntä ärsytystä ja tuskaa.Seuraavilla reissuilla haetaan Pasuria, Lahnaa, Kuhaa, Haukea, Madetta, 3-piikkiä, Siikaa, Salakkaa, Kivinilkkaa, Vimpaa, Täplistä, Kirreä... hmm.... joo eiköhän noilla päästä alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti