Translate

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Pikavisiittiä Porlassa

Lauantaiaamuna 3.9. lähettiin ajois kohti Porlan järvikeskusta. Silmissä kiiluivat miljoonat helpostikoukutettavat 5-piikit. Pienehkön reittisekoilun jälkeen (ajettiin mm. prisman parkkihallin läpi) löydettiinkin lohjanjärven rantsuun. Lirkit tanaan ja haavit ojoon. Pilkkisaappaat tietyst jalas koko kesän ollu. Lähdettiin suorittamaan fongausmarssi kohti kalanviljelyaltaita. Saavuttiin altaille ja näkyikin kultasäyneitä heti kättelyssä. Ja eikun soitto mestarifongarille että mihinköhänpäi pitäs marssia.
Saatiin koordinaatit ja oltiinkin jo aiwan vieres. Madot jonkkaan ja 10 5-piikkiä hyökkäs heti kimppuun. Tästä tulee helppoa kuin heinänteko. Ja paskat. Parituntii katoin kui miljoonilla eritavoilla 5-spigut yrittivät ahtaa 26 numeron koukkuu kitusiinsa siinä onnistumatta. Naisväel alko olee tekemisenpuutetta. Kello alkoi tikittää.

Lirkkijän taustatuki.

Pikkuhiljaa piti hivuttaa haavia jordaaniin että edes sais kuvattavaksi sen perkeleen 5-spigun. Vapavälinein Suomenennätys 39mm ja haaviten 45mm. Jos mä oisin saanu viettää tos mestas pari vuorokaut ni oisin rikkonu molemmat. Eli ainakin yks yli 45mm näky ja useampi yli 39mm sen parin tunnin aikana mitä vierailtiin mestal. Haavitsin sit tommosen 40mm kuvattavaks.

Kivannäköne otus! Illaks mentiin viel vanhankaupunginlahdel yrittää gepardille haukee mut mullehan se ainokainen tuli. Keli oli mitä mainioin. 40 lajia vuodes voip unohtaa täx wuuex.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti