Translate

torstai 19. toukokuuta 2011

Kaksi yötä jouluun on...

Kuinkas moni tätä blogia lukikaan? Palkitaan heti kättelyssä eräällä tiedolla. Korviin kantautui tieto silakoiden katoamisesta. Kaveri oli litkannu 6kg , sit 3kg ja pari päivää sit 0 silakkaa. Pakko oli lähtee totee tilanne. Kun päästiin pelimestoille alkoi armoton litkaus. Väsäsin tiätyst myös pohjaonget ja pilkit kuntoon. Puoles tunnis alko pelko iskee puseroon että mitä jos tää on tätä lauantaina kisassa. Ei ketään missään ja sadat litkaajat oli kuihtunu muutamaan sitkeeseen sissiin. Paula lähtikin omatoimisesti urkkimaan tietoa missä silakat luuraa. Kuulemma tuntiin yksi silakka ja sissin tavoite oli että 4 pitää saada että saa leivänpäälistä. Tunti kun oltiin ihte litkattu niin todettiin tosiasia että silakkaa ei ole. Onko syynä vesien kylmentyminen vai painuiko koko parvi kutupaikoille. No tämä asia ei nyt tule yllätyksenä tämän blogin lukijoille. Myös kivinilkka oli kateissa. Pohjaonki tuotti huimat yhren särjen.

Kisareitit ja suunnitelmat alkaa olee lopullisesti lukkoon lyötyjä. Tämä jengi hakee lisä energiaa nopeesta kympistä ja sekös jos mikä potkii persauksille tätä ylivoimakaksikkoa vaikeina hetkinä. Silakka voi olla muutaman joukkueen kompastuskivi jos helpoimpia lajeja pidetään itsestään selvyyksinä. Kuinka kauan tuhlata silakkaan, siinä viime hetkille pohdittavaa. Mitenköhän tän päivän sateet vaikutti Vantaan ja keravan virtauksiin. Pakko nekin on käydä viel huomen toteemassa tai aikaa voi hukkaantua turhanpäiväisiin "pakkosaadaturpaa"-sessioihin. Toivottavasti muistetaan kuvata kisassa aina kun kerkenee ja sais blogiinsa ensimmäisen kalamaraton raportin. Oikeesti näillä tiedoilla mitä päästä löytyy niin olen tyytyväinen jos 18 lajia saadaan kasaan. 20 pidetään tavoitteena kuitenkin. No mutta tsemppiä kanssakisaajille ja toivotaan että "-fiasko" ei liity millään muotoa tulevan raportin otsikkoon. Son Soronoo!!

3 kommenttia:

  1. Melko yllättävää toi silakkajuttu. No toivotaan, että siellä jotain yksittäisiä liikkuisi edes.

    VastaaPoista
  2. Onhan tämä huomattu että välillä helpot lajit tuovat eniten ongelmaa.

    Omasta kokemuksesta tiedän että niin kauan otan kaikki letukat kalat kunnes niistä on varmasti kaksi erilajia varmistettu ;)

    VastaaPoista
  3. Pakko se on kai tänään viel lähtee fiilistelee kotijoelle... Tää on paras harrastus ikinä.

    VastaaPoista